Risto Saari valittiin kokouksen puheenjohtajaksi ja Esko Siik sihteeriksi.

3.      Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4.      Yhdistyksen vuosi- ja tilikertomuksen käsittely ja tilintarkastuskertomuksen lukeminen

Käsiteltiin yhdistyksen vuosi- ja tilikertomus sekä luettiin toiminnantarkastuskertomus. Todettiin tuloksen olevan 282,64€ tappiolla. Lähinnä syynä oli SinettiTurnauksen oletettua pienempi tuotto.

5.      Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille

Päätettiin myöntää tili- ja vastuuvapaus tilivelvollisille toiminnantarkastajan esityksen mukaisesti.

6.      Seuraavan vuoden toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion vahvistaminen

Vahvistettiin seuraavan vuoden toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio.

Sarjapelien kapteenit: Vantaan sarja: Hirvonen ja V1-veteraanipelit Virtanen.

7.      Liittymis- ja jäsenmaksujen vahvistaminen

Jäsenmaksuksi päätettiin 120 €. Kannattajajäsen maksaa 20 €. Maksetaan seuran tilille lokakuun aikana.

8.      Johtokunnan puheenjohtajan valinta seuraavaksi toimintakaudeksi

Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Risto Saari.

9.      Johtokunnan muiden jäsenten valinta

Johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Hirvonen, Leppänen, Vähä-Lummukka ja Siik.

10.  Varainhoitajan valinta alkaneelle tilikaudelle

Varainhoitajaksi valittiin Esko Siik.

11.  Varainhoitajan palkkion vahvistaminen

Varainhoitaja ei ota palkkiota seuraavan toimintavuoden aikana.

12.  Toiminnantarkastajan ja varamiehensä valinta

Toiminnantarkastajana jatkaa Rönnberg ja varalle Leppänen.

13.  Muut asiat

Lyhyempien matkojen kulut sovitaan mukana olevien kesken.

Seuran mestaruus ratkotaan kolmen kilpailun ja kuuden parhaan finaalissa. Kolmesta kisasta huomioidaan paras tulos veteraanitasoituksin.

14.  Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.15.

Vantaalla 12.9.2023                      Risto Saari                          Esko Siik

puh.joht.                            sihteeri

SinettiPrime BC ry (SP) Vantaa

Toimintakertomus 2022 – 2023

Yleistä

Seuran jäsenmäärä oli 16, joista neljä naisia. Käytössämme on ollut oma nettisivusto osoitteessa http://sinetti.page.tl , jossa tiedotettiin tuloksista ja valinnoista. Taloudellinen tulos oli -282€. Kulut on pidetty alhaalla, mutta kilpailutuloa syntyi budjettia vähemmän. SinettiTurnauksen osallistujia oli 355, jota voitaneen arvioida tyydyttäväksi. Osallistujamäärä on ollut vähän korkeammalla viime kausina.

Keilailutoiminta

Vantaan mestaruuskilpailussa menestyi vain Virtanen, joka oli kolmas. Veteraani-Cup:ssa Siik oli neljäs. SM-kisoissa ei tullut menestystä.

Vantaan sarjassa 1div. :ssa jäätiin loppupelien ulkopuolelle. Mielenkiintokin vaikutti heikolta.

Valtakunnan sarjassa oltiin erittäin hyviä 567p voitto sarjassa ja karsinnassa V1 sarjaan neljäs, mutta kutsuttiin myöhemmin pelaamaan. Henkilökohtaisissa tuloksissa Jussi ykkönen ja Kirsi viides.

Veteraanien SM kisassa ei tullut menestystä.

Sinetti Turnaus pelattiin maaliskuu – huhtikuu välillä viisi viikkoa. Osallistujia tuli siis yhteensä 355, joka tuotti heikohkon taloudellisen tuloksen, kun määrä ei riittänyt ilmaiseen finaaliin. Toteutimme toista kertaa uutta mallia pelissä niin, että veteraanit ja yleinen sarja olivat erikseen omine palkintoineen. Malli merkitsi sitä, että veteraanit voivat pelata omassa sarjassaan ja yleisessä. Malli ei tänä vuonna oikein kiinnostanut. Veteraanien finaalissa paras oli Seppo Eskolin ja yleisen paras oli Tonteri. Omista pelaajista Saari, Virtanen ja Hirvonen pääsivät finaaliin.

Seuraotteluita pelattiin entiseen tapaan, mutta Räme pelit loppuivat. Järvenpäässä hävittiin selvästi, mutta kotona voitimme 5 joukkueen ottelun.

Hallin veteraanikerhon peleissä olimme hyvin aktiivisesti mukana.

Seuran mestaruuden voitti Virtanen, toisena Leppänen, kolmantena Hallikainen ja neljäntenä Siik.

Henna Kokko
Hän osallistui kauden aikana parakeilacupin kilpailuihin B-luokassa kuuteen  kilpailuun (6/8) ja sijoitus kokonaiscupissa oli 9/28 kilpailijaa.

Kehitysvammaisten SM-kilpailuissa Henna saavutti pronssia singlessä, kultaa parikilpailussa oululaisen Johanna Koskisen kanssa ja joukkuekilpailussa 4. sija

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE  2023 – 2024

Seuran toiminnasta

Seuran jäsenmäärä on 14, jonka lisäksi on kaksi kannattajajäsentä. Seuran jäsenmaksuksi esitetään edelleen 120 euroa. Tulevana kautena emme järjestä omaa kilpailua. Mainostulojen saaminen on mahdotonta, joten niitä ei budjetoida.

Vuosikokous määrittelee molemmille sarjapeleille kapteenin ja seuraottelujen järjestäjät.

Seuran urheilutoimintaan on jo useamman kauden kuulunut golf. Aloitettua mestaruuskisaa jatketaan.

Keilakilpailutoiminta

VKL:n sarjapeliin osallistumme yhdellä joukkueella.

Veteraanien valtakunnansarjassa pelaamme yhdellä joukkueella.

Seuran mestaruus ratkaistaan kolmella alkukilpailulla ja kuuden parhaan                  finaalissa. Pelit lasketaan veteraanitasoituksin ja paras tulos huomioidaan. Johtokunta päättää mestaruuskisaan kuuluvat pelit.

Ainakin veteraanien SM-kilpailut kuuluvat kilpailuohjelmaan. Seura ei                                           maksa osallistumismaksuja eikä matkakuluja.                                                                                                                 Joukkueturnauksiin osallistumisesta päättää johtokunta edellyttäen, että                                            halukkaita osallistujia löytyy.

Pelaamme Vantaan veteraanien kausipelejä ja joukkuepeliä jäsenten                                                                            oman harkinnan mukaisesti. VePaSa-joukkuepeliin osallistumisen                                             maksaa seura ja se saa mahdolliset palkintorahat.

Liitto-otteluihin ja vastaaviin kisoihin osallistutaan, jos jäseniämme tulee valituksi.

Seuraotteluihin mennään harkiten koska meillä ei ole omaa kilpailua tulossa. Viime kaudelta on rästissä ainakin Bombers:n kisa Nummelassa 22.10.

Today, there have been 28788 visitors (120863 hits) on this page!